vh19_ylabanneri_FINAL.jpg

K-Market – Heijastava KESTOkassi

Ilman heijastinta liikkuvat jalankulkijat joutuvat Suomessa lukuisiin liikenneonnettomuuksiin vuosittain. Koska lähikaupassa käydään paljolti jalan, koskettaa ongelma merkittävästi myös K-Marketin asiakaskuntaa. Kun syksyn kynnyksellä meille tarjoutui mahdollisuus uudistaa K-Marketin vastuullisuustoimintaa, liikenneturvallisuus osoittautui täydelliseksi teemaksi, johon tarttua.

Luova ratkaisu

Tunnistimme, että ongelman ydin oli heijastimiin liittyvissä asenteissa. Moni uskoo viimeiseen asti oman tarkkaavaisuuden riittävän liikenteessä, eikä halua pukea ylimääräistä riipusta roikkumaan hihastaan. Oli löydettävä ratkaisu, joka on yhtä aikaa käytännöllinen sekä turvallinen. Ratkaisu, joka kulkisi ihmisten mukana päivittäin kuin huomaamatta ja auttaisi ihmisiä arjen askareissa, kuten 780 K-Marketia ympäri Suomen.

 
 

Toteutus

“Oma K-Marketini täyttää tarpeeni, huomioi toiveeni ja elävöittää kyläni – kaikki hyvä on lähellä”, kuuluu K-Marketin arvolupaus. Idea heijastavasta kestokassista istui K-Marketin brändistrategiaan täydellisesti, ja asiakas ihastui keksimäämme innovaatioon. Tällä tuotteella teimme kaupassa käymisestä turvallisempaa niin kuluttajalle kuin ympäristöllekin.

Heijastavasta kassista tuli kestävä osa arkea jokaiselle asiakkaallemme ja heijastavista kestokasseista tuttu näky taajamissa ja kaupunkien kaduilla.

Neljän viikon kampanja oli niin menestyksekäs, että jouduimme keskeyttämään kampanjoinnin massiivisen kysynnän vuoksi.
— Anne Weide, K-Market-ketjun markkinointijohtaja
 
 
 

Tulokset

Neljän viikon kampanjassa menekki oli niin suurta, että jouduimme lopettamaan kampanjan ennen aikojaan. 70 000 tuotteen erä myytiin loppuun vain kolmessa viikossa.

Pelkällä Facebook-mainonnalla tavoitettiin yli 1,3 miljoonaa ihmistä ja kaikilla digitaalisilla alustoilla keräsimme yli 8 miljoonaa impressiota. Tuotteen mainonta digitaalisissa kanavissa herätti runsaasti keskustelua ja keräsi valtavan huomion.

Ansaitulla näkyvyydellä oli osansa kampanjan onnistumisessa. Paitsi että kestokassit näkyivät katukuvassa, ihmiset jakoivat kuvamateriaalia omissa somekanavissaan. Monet innostuivat tuunaamaan kasseista reppuja ja jopa lämpövuorattuja takkeja koirille.


 
 
Screen-Shot-2019-01-24-at-18.12.13_ABRI.jpg
 

Heijastava kassi somessa

 
Tekaisin treenikaverin Ilo-koiralle heijastinliivin K-Marketin uudesta heijastavasta kestokassista. Nyt näkyy!
Mainio tuote! Sisätaskusta vielä lisäplussa verrattuna taviskestokasseihin! Muksu huoli tällaisen treenikassiksi