QAP – BRAND IDENTITY

 

Lähtökohdat

Miten kertoa tuotteesta, jonka kaltaista ei ole ollut aiemmin? Tämä pieni suuri keksintö on virvoitusjuomakorkki. Korkin sisään on onnistuttu pakkaamaan hiilihappo sekä aromiaineet, joten virvoitusjuoman valmistamiseen ei tarvita kuin vesijohtovettä sekä pullo. Tehtävänä ei ollut pelkästään kertoa millaisesta innovaatiosta on kyse. Korkin ympärille piti luoda aina nimestä ja pakkauksista alkaen visuaalinen identiteetti sekä brändiä rakentava tarina.   

 
QAP_VH_ENG.jpg
 

Luova ratkaisu

Kaiken keskiössä on luonnollisesti tämä pieni suuri keksintö – limukorkki itse. Käytännössä tavoitteena oli kertoa limukorkin käytöstä tavalla, joka olisi kaikkea muuta kuin tylsä. Juoma valmistuu kirjaimellisesti käden käänteessä korkkia kääntämällä ja siitä syntyi myös limukorkin ytimekäs nimikin QAP – quick as possible. QAP on rantautumassa kansainvälisille markkinoille, joten visuaalisen identiteetin ja brändin tarinan tuli toimia eri puolilla maailmaa.


Toteutus

Kaikki hauskuus on ladattu korkkiin ja visuaalisessa maailmassa tämä hauskuus purkautuu riemastuttavalla tavalla hiilihapon ja aromien kera.

QAP:in maailmassa asiat kääntyvät ylösalaisin. Se saa ihmiset näkemään virvoitusjuomat kokonaan uudesta kulmasta ja se on tarkoituskin. Joskus asiat voivat olla hauskempia, kun niitä hieman käännetään. Näin on myös QAP -limukorkin kohdalla. QAP on kuin peruutettu maanantai, kaveri ilman kravattia – se on se rento brändi, joka tuo hymyn ja limun huulille.

 
QAP-comp-mix-HR.png